”UN SUFLET STRIGĂ DUPĂ AJUTOR!”

”După o viață întreagă închinată copiilor, un suflet strigă după ajutor! Acesta este mesajul cadrelor didactice de la Grădinița cu Program Prelungit  “Mugurașii” din Râmnicu Sărat în încercarea de a-și ajuta o colegă, care trece printr-o grea încercare. Educatoare Nadia Căldăraru se luptă cu dârzenie de luni de zile cu o boală nemiloasă și are nevoie de sprijinul tuturor semenilor. Pentru a câștiga această luptă, râmniceanca trebuie să urmeze un tratament de lungă durată și foarte costisitor. Colegele sale fac un apel umanitar și solicită tuturor celor care pot o ajuta prin donații, indiferent de sumă, să o sprijine. Doar așa, transmit ele, pot oferi o șansă la viață unui om care a modelat suflete, a format caractere și a oferit iubire necondiționată multor copiii din Râmnicu Sărat.

Nadia Căldăraru a fost alături de copiii pe care îi îndrumă la clasă până la sfârșitul anului școlar. Cu speranța în Dumnezeu și în oamenii cu inima bună, cu lacrimi în ochi, colegele sale fac apel la râmniceni să fie uniți ca de fiecare dată, pentru a reda speranța unui om pe care acasă îl așteaptă familia.

Cei care vor să doneze pentru a o ajuta pe  Nadia Căldăraru au la dipoziție urnele amenajate în instituțiile publice locale din Râmnicu Sărat, dar și în următoarele conturi.

Titular cont: CALDARARU MIHAELA NADIA RO73BRDE100SV07018971000

Revolut RO38BREL0005552467450100- Caldararu NADIA

Related posts